SCA Trening – upisi u tijeku

INFO: Vedran 095 9178277

*Ovom jedinstvenom vrstom treninga u Hrvatskoj imate priliku za razvoj snage čitavog tijela. Cilj treninga je osposobiti čovjeka da bude maksimalno radno sposoban nositi se sa svim izazovima svakodnevice (stres, preopterećenost organizma, agresija,napetost…). Kako za obične polaznike, trening je pogodan i za sportaše te omogućuje poboljšanje kondicijskih sposobnosti i bolji rezultat u primarnom sportu.
Također, jednom mjesečno organiziramo „Mobility radionicu“ kroz koju sudionici prolaze statičke i dinamičke vježbe namijenjene poboljšanju ukupne fleksibilnosti tijela. Naglasak vježbanja je na boljoj posturi tijela.
Da biste se priključili SCA grupi, nije važan vaš spol, a ni dob. U trening je uključeno i besplatno piće, a dajemo i besplatne savjete o prehrani i dodacima prehrani. Brojne statistike i istraživanja pokazuju kako je upravo SCA trening najpogodniji za razvoj tijela, ali i duha. Jedistvenom kombinacijom vježbi na najbolji mogući način svoje tijelo dovodite u formu, dok se istovremeno rješavate nakupljene negativne energije i stresa.
Učinite nešto za svoje tijelo danas!

Termini: ponedjeljak,srijeda,petak 09:00, 11:00, 18.00 i 19:00h

Članarina: 250,00kn

Prednosti SCA treninga:

  • Kondicija
  • Bolji osjećaj vlastitog tijela u prostoru
  • Fleksibilnost
  • Snaga
  • Ispoljavanje stresa

Prijava:

Vedran 095/9178-277, info@fitness-tonus.com